Nationale Loterij

Ken uw limieten

Perswinkel ’t Pleintje is een zeer succesvolle verdeler van de producten van de nationale loterij. Uiteraard zijn er in onze winkel al winnaars geweest in de hoogste Verantwoord spel -18rangen.

Het volledige gamma van de Nationale Loterij kan je bij ons vinden. Je kan bij ons dus niet alleen terecht voor Lotto & Joker+ maar ook voor al de andere (online‑)spelen: Keno, Pick 3 en Euro-millions.

Perswinkel ’t Pleintje biedt ook het volledige gamma aan krasspelen aan. Klik hier voor een volledige lijst met kansspelen van de Nationale Loterij.

De resultaten van de jongste trekking kan u op deze pagina raadplegen.

De Gelukzak

Niets gewonnen met je Lotto-formulier? Niet getreurd, want naast het volledige gamma van de Nationale Loterij biedt Perswinkel ’t Pleintje nog iets extra speciaal voor zijn klanten: de Gelukzak van de Week! Iedereen die niets gewonnen heeft kan gratis deelnemen.

Schrijf je volledige naam en telefoonnummer op de achterkant van je lotto formulier en stop het in de bus in de winkel. Elke maandag trekt een onschuldige hand één naam uit de ton, die wint dan 2 Win For Life krasloten.

Als je gewonnen hebt wordt je telefonisch op de hoogte gebracht, je naam komt bovendien op de bus, in de slideshow in de winkel en hieronder te staan.

Cuypers Guy is deze week de Gelukzak, hij/zij wint 2 Win For Life krasloten. Proficiat!